Международный Свободный Порт Джурджулешть,

с. Джурджулешть, р-н Кахул, MD-5318, Республика Молдова

Тел: + 373 299-65-001

Факс: + 373 299-65-002

Фест блад дабл кил mp3 - москва электродруг 2004 руководство

Hernia (кила) укажува на испакнатина на ткиво, обично на цревата или масти под кожата низ природен или стекнати отвор на стомачниот ѕид. Тоа се. 3 ноем. 2016 Прочитајте на кој начин можете да си помогнете доколку имате неправилно држење на телото. И син ми имаше папочна кила некаде кон крај на 1 месец му се појави, и благодарение на тоа што користев паричка завиткана во газа. Кила или хернија (латински: hernia) е испупчување (испакнување) на перитонеумот надвор од стомачната шуплина, во која можат да бидат и делови на.

Reginebarnwell © 2011